Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι-ισσες

Το σωματείο μας την Τρίτη 23-3-21 πραγματοποίησε συνάντηση με την εταιρεία ύστερα από πρόσκληση της  LIDL στις κεντρικές εγκαταστάσεις της στα Καλύβια Αττικής για τα ζητήματα του COVID-19 και των μέτρων που έχει πάρει  ή προτίθεται να πάρει για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου και των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.

Για άλλη μια φορά  επιβεβαιώθηκε αυτό που καταγγέλλουμε εδώ και μήνες ότι οι εργοδότες πατάνε πάνω στην έλλειψη των ενδεδειγμένων υγειονομικών πρωτοκόλλων για τη μη διασπορά του ιού αλλά και την ανοχή που επιδεικνύεται από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς προκειμένου να μην θιχτεί στο ελάχιστο η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.

Το σωματείο μας κατέθεσε υπόμνημα στην εταιρεία το οποίο  σας  παραθέτουμε πιο κάτω με τα αιτήματα μας για την προστασία της ζωής της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς και για τη μη διασπορά της νόσου COVID-19.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα για την επιβολή ουσιαστικών μέτρων υγιεινής και ασφάλειας  στους χώρους εργασίας.   

 

 

 ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου