Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

Συνάδελφοι-ισσες εργαζόμενοι στα  LIDL 
Γνωρίζετε πως πριν 15 χρόνια, στις 3 Απρίλη του 1999 ιδρύθηκε ως ώριμη ανάγκη των καιρών το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.
Το ΠΑΜΕ έβαλε φρένο στην πορεία ενσωμάτωσης και εκφυλισμού του συνδικαλιστικού κινήματος. Έχοντας συμπληρώσει 15 χρόνια από την συγκρότηση του ΠΑΜΕ έχει πετύχει ένα μεγάλο κομμάτι της εργατικής τάξης να  βλέπει να εμπιστεύεται  και να πειστεί σε ένα συνεπή αταλάντευτο μαχητή, ασυμβίβαστο απέναντι στις Κυβερνήσεις και τους εργοδότες αποκούμπι και στήριγμα του. Έτσι εμπιστεύονται και οι εργαζομένοι  στα LIDL.  Έχει πετύχει να κάνει βήματα στην αντίληψη μας και στο περιεχόμενο της δράσης των συνδικάτων ώστε να  μην ασχολούνται μόνο με την αύξηση μισθών ή  την  απόλυση αλλά με ότι ενδιαφέρει και βασανίζει την εργατική λαϊκή οικογένεια.
Τιμώντας τα 15 χρόνια ζωής και αγώνων του ΠΑΜΕ, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ οργανώνει μεγάλη έκθεση φωτογραφίας που θα φιλοξενηθεί στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγ. Φιλοθέης 5β, Μητροπόλεως)
Η έκθεση  θα λειτουργεί καθημερινά από Τετάρτη 30 Απριλίου έως Κυριακή 4 Μαΐου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. (Την πρωτομαγιά η έκθεση θα ανοίξει μετά το τέλος της συγκέντρωσης)
Καλούμε τους εκατοντάδες συνδικαλιστές που πήραν μέρος στην ίδρυση του ΠΑΜΕ, καθώς και όσους στη συνέχεια συσπειρώθηκαν στις γραμμές του, να επισκεφτούν την έκθεση.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στα LIDL τις σωματειακές μας επιτροπές  να επισκεφτούν μαζί με τις οικογένειες τους την έκθεση.

ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου