Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ  ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ ΩΡΑ 8 Μ.Μ
ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
 Συνάδελφοι-ισσες εργαζόμενοι στα LIDL
Το Σωματείο Εργαζομένων LIDL Αττικής καλεί  τους εργαζόμενους να  συμμετάσχουν μαζικά στο πανεργατικό συλλαλητήριο  του ΠΑΜΕ  στις 11 Ιουλίου στις 8  το βράδυ στο Σύνταγμα. Η   προσυγκέντρωση  έχει οριστεί στην πλατεία Κάνιγγος στις 7.30 μ.μ.
Συνάδελφοι-ισσες εργαζόμενοι στα LIDL
Η  Κυβέρνηση  Ν.Δ, – ΠΑΣΟΚ, Ε.Ε, και  Δ.Ν.Τ  μέσα στο κατακαλόκαιρο φέρνουν νέο νομοσχέδιο  για την υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής  προς όφελος των μεγαλοεπιχειρηματιών:  με σκοπό το χτύπημα  στην πενθήμερη εργασία, την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας, την πλήρη απελευθέρωση των απολύσεων,  την ποινικοποίηση της  συνδικαλιστικής δράσης, και  τις  νέες περικοπές στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Το ερώτημα που ορθώνεται μπροστά  στον καθένα μας είναι: Θα επιτρέψουμε την παραπέρα χειροτέρευση της ζωής μας; Το σωματείο απαντάει σπάμε το φόβο μας παραμερίζουμε αναστολές  και δισταγμούς κάθε είδους και προετοιμαζόμαστε για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής και των αντεργατικών νόμων.
Συνάδελφοι-ισσες εργαζόμενοι στα LIDL
Είναι εύθηνη και καθήκον κάθε εργαζόμενου η εναντίωση στην αντεργατική - απάνθρωπη πολιτική που πλουτίζει τους λίγους και φτωχαίνει τους πολλούς. Κανένας συνάδελφος  ανοργάνωτος,  κανένας έξω από την συλλογική δράση, κανένας μόνος του.
Να συζητήσουμε σε κάθε χώρο δουλειάς και να αποφασίσουμε για ένα μαχητικό παρών στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ  την  ΠΕΜΠΤΗ 11/7 στις 8 μ.μ
 
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΛΗ ΩΡΑ 8Μ.Μ.
ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΣΤΗΝ  ΠΛ. ΚΑΝΙΓΓΟΣ ΩΡΑ 7.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
 
                                            ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου