Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΓΚΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Συνάδελφοι-ισσες εργαζόμενοι στα LIDL

Έχουν περάσει ήδη πεντέμισι χρόνια από την έναρξη της δίκης της εγκληματικής-ναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής και επτά από την δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.  Οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ευθύνονται για αυτήν την καθυστέρηση καθώς δεν έλαβαν κανένα μέτρο για την γρήγορη ολοκλήρωση της δίκης. Είναι εξοργιστικό ότι όλα αυτά τα χρόνια οι εγκληματίες ναζί-δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, μεταπηδούν από το ένα κόμμα στο άλλο, δημιουργούν νέα φασιστικά μορφώματα και συνεχίζουν να σπέρνουν το φασιστικό-ρατσιστικό τους δηλητήριο. Είναι εγκληματίες και δολοφόνοι γιατί είναι Ναζί! Δεν ξεχνάμε ούτε κάνουμε πίσω! Δεν ξεχνάμε την δολοφονία του Π. Φύσσα, την οργανωμένη δολοφονική επίθεση σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα,  την επίθεση στους Αιγύπτιους αλιεργάτες, τις δεκάδες δολοφονικές επιθέσεις απέναντι σε μετανάστες, σε εργάτες και σε αγωνιστές. Η εργατική τάξη είναι εκείνη που θα τους τσακίσει και θα τους στείλει μια και καλή στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, μαζί με το σάπιο και μισάνθρωπο σύστημα τους.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν βροντερό παρών στην κινητοποίηση την Τετάρτη 7 Οκτώβρη έξω από το εφετείο με προσυγκέντρωση στις 10.00 το πρωί στην στάση Μετρό των Αμπελόκηπων για να απαιτήσουμε την καταδίκη και την τιμωρία των θρασύδειλων δολοφόνων ναζιστών της Χρυσής Αυγής.

ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ    ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!

ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου