Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Συνάδελφοι-ισσες εργαζόμενοι στα LIDL
Το τελικό νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό που έρχεται τις επόμενες ημέρες   είναι ακόμα πιο άθλιο από το αρχικό σχέδιο. Διαλύει ότι έχει απομείνει από το κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης  θα καταδικάζει τη νέα γενιά  θα τσακίζει παλιούς και καινούργιους συνταξιούχους. Η κυβερνητική προπαγάνδα των κόκκινων γραμμών  όπως  υποστηρίζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει σβήσει προ πολλού  αφού  έχει τη  στήριξη των βιομήχανων, τραπεζιτών συνολικά των εργοδοτικών οργανώσεων των μονοπωλιακών ομίλων. Ετοιμάζουν από κοινού ακόμα χειρότερα, όπως κούρεμα του αφορολόγητου για μισθωτούς-συνταξιούχους, νέες μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις, 20 χρόνια δουλειάς «για την εθνική σύνταξη των 384 ευρώ», ξανά και ξανά αυξημένη εισφορά, νέα φορολογικά κλιμάκια.
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, αγρότες, νεολαία, ανέργους σε ένα ισχυρό μέτωπο αντίστασης ενάντια στην συνολική στρατηγική του κεφαλαίου. Τα άγρια αντιλαϊκά μέτρα είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος που γεννά πολέμους και ξεριζώνει εκατομμύρια ανθρώπων.
Απαιτούμε εδώ και τώρα την αμπεπλοκή της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επεμβάσεις. Είμαστε σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε κάθε πιθανή καταστολή και μέτρα περιορισμού των λαϊκών κινητοποιήσεων με αφορμή τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

Δυναμώνουμε την πάλη μας ενάντια στην πολιτική που γεννά φτώχεια, πολέμους, και δυστυχία.
Αν τολμήσει  η κυβέρνηση να φέρει στη βουλή το νόμο έκτρωμα για το ασφαλιστικό παρά τη γενική κατακραυγή, απαντάμε με 48ωρη  ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!
Να νεκρώσει όλη η χώρα

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ
ΣΤΙΣ  7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου