Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι-ισσες, εργαζόμενοι στα LIDL

Μπορεί το κατάπτυστο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης για τα Εργασιακά  να ψηφίστηκε στη βουλή, όμως ο αγώνας μας για να το πετάξουμε στα σκουπίδια θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα στους χώρους δουλειάς. Στους χώρους δουλειάς θα κριθεί ο αγώνας μας για να καταργηθεί στη πράξη ο νόμος-τερατούργημα  με ένταση στη δράση μας, με σχέδιο και οργάνωση για να μη βρεθεί κανείς εργαζόμενος μόνος του απέναντι στην εργοδοσία. Για να σηκώσουμε τείχος αντίστασης και ανυπακοής σε κάθε αντεργατική διάταξη που θα προσπαθήσει να επιβάλει η πολυεθνική LIDL το επόμενο διάστημα σε αποθήκες και καταστήματα.

Συνάδελφοι-ισσες

Το σωματείο μας βγαίνει ενισχυμένο από τις αρχαιρεσίες του που πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο του 2021 αφού η συμμετοχή των εργαζομένων στις εκλογές αυξήθηκε κατά 36% σε σχέση με τις προηγούμενες αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο του 2018 και μάλιστα σε συνθήκες δύσκολες εν μέσω πανδημίας αφού αρκετοί συνάδελφοι μας που ήθελαν να έρθουν να ψηφίσουν βρίσκονταν σε καραντίνα λόγω προσβολής τους από τη νόσο COVID-19.
 Ένα αποτέλεσμα ελπιδοφόρο το οποίο αποτελεί παρακαταθήκη για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε  μπροστά μας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους στην επιχείρηση να γίνουν μέλη του Σωματείου μας να δυναμώσουν το Σωματείο με την συμμετοχή στη δράση του. Να μην υπάρξει εργαζόμενος που να μην είναι οργανωμένος στο Σωματείο του.

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ
ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ
‘’ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ,,
 

ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου