Σάββατο 27 Απριλίου 2019


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ  1η  ΜΑΗ   ΚΑΙ ΩΡΑ 10.30 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Συνάδελφοι-ισσες εργαζόμενοι στα LIDL
Η 1η Μάη είναι μέρα τιμής για την εργατική τάξη σε παγκόσμιο επίπεδο. Τιμούμε τους αγώνες της τάξης μας και καλούμε όλους τους εργαζόμενους στα LIDL να συμμετάσχουν μαζικά και αγωνιστικά στην απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ. την Τετάρτη 1η ΜΑΗ στις 10.30 π.μ. στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.Η Πρωτομαγιά αποτελεί ημέρα μνήμης και τιμής για τους νεκρούς εργάτες του Σικάγου, για όσους έδωσαν το αίμα τους για τα δίκαια της τάξης μας, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. 
Κανείς εργαζόμενος δεν πρέπει  να έχει αυταπάτες για το ποιος θα είναι ωφελημένος για μια ακόμα φορά από την δίκαιη ανάπτυξη που ευαγγελίζονται.
Καμία αναμονή και καμία ανοχή, ΟΛΟΙ στον αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς. Να δυναμώσει η οργάνωση των εργαζομένων  απέναντι στην εργοδοσία και τις κυβερνήσεις να γίνουμε περισσότεροι  που θα διεκδικήσουμε με κριτήριο τις δικές μας ανάγκες και όχι τα κέρδη της μεγαλοεργοδοσίας. Μόνο ο οργανωμένος ταξικός αγώνας μπορεί να δημιουργήσει τις προσπάθειες για τα δίκαια της τάξης μας.  
Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν οι ήρωες της τάξης μας για την ζωή που μας ανήκει για έναν καλύτερο κόσμο για εμάς και τα παιδιά μας.
ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ  1η  ΜΑΗ   ΚΑΙ ΩΡΑ 10.30
 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
 
ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου