Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  
Το Σωματείο Εργαζομένων LIDL Αττικής εκφράζει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των δεκάδων ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην Αττική. 
Συμπαραστεκόμαστε στους πυροπαθείς και τους κατοίκους που έχουν πληγεί, ταχεία ανάρρωση στους εκατοντάδες τραυματίες,  τους ξεσπιτωμένους που είδαν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους,  τους κόπους μιας ζωής να γίνονται παρανάλωμα του πυρός μέσα σε λίγες ώρες. 
Παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των πυροσβεστών, και των εθελοντών  δεν μπόρεσαν να υποκαταστήσουν τις τεράστιες ελλείψεις  κρατικής μέριμνας, υποδομών, μέτρων αντιπυρικής προστασίας και δασοπυρόσβεσης που για άλλη μια φορά φέρνει στην επιφάνεια τις εγκληματικές  και ευθύνες τόσο της σημερινής όσο και των προηγούμενων κυβερνήσεων. 
Καλούμε τους συναδέλφους τα μέλη του σωματείου να έρθουν σε επαφή με το σωματείο. Στηρίζουμε έμπρακτα και άμεσα όποιον συνάδελφο και συνάνθρωπο μας έχει πληγεί. 
Να παρθούν από την Κυβέρνηση όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ικανοποίηση των άμεσων αναγκών των πληγέντων και χωρίς καμιά καθυστέρηση. 
Να υπάρξει τώρα άμεσος σχεδιασμός με χρηματοδότηση για την υλοποίηση των αντιπλημμυρικών και αντιπυρικών έργων με ευθύνη του κράτους στην Αττική και σε όλη τη χώρα.       

ΤΟ Δ.Σ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου