Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΗ  ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 10.00 πμ
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΠΛ. ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑΣ 9.00 πμ

Συνάδελφοι-ισσες εργαζόμενοι στα LIDL
Η 1η Μάη είναι μέρα τιμής για την εργατική Τάξη σε παγκόσμιο επίπεδο. Τιμάμε τους νεκρούς της τάξης μας από το Σικάγο του 1986, ως την Θεσσαλονίκη του 1936, τους 200 της Καισαριανής του 1944. Σήμερα οι εργαζόμενοι στη χώρα μας είναι αντιμέτωποι με την εφαρμογή της πιο σφοδρής αντεργατικής πολιτικής, η όποια σαρώνει τα πάντα Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας σταθερό ωράριο εργασίας, μισθοί, ασφάλιση είναι στο στόχαστρο. Η κατάθεση στη βουλή από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ του ασφαλιστικού και του φορολογικού σε ένα σχέδιο νόμου, επιβεβαιώνει την πρόβλεψη ότι έρχεται βαρύ πλήγμα που μας αγγίζει όλους. Το Ασφαλιστικό μας καταδικάζει σε μια σύνταξη επίδομα πτωχοκομείου, για όσους την πάρουν, και στη δουλειά ως τα βαθιά γεράματα. Η σημερινή κυβέρνηση συνεχίζει περισσότερο αποφασιστικά τη δουλειά που άφησαν στη μέση οι προηγούμενες κυβερνήσεις, προσπαθώντας να εξαπατήσει το λαό, κάνοντας <το μαύρο άσπρο>. Αυξάνουν την έμμεση και άμεση φορολογία, μονιμοποιούν τα χαράτσια.
ΣΥΝΝΑΔΕΛΦΟΙ-ΙΣΣΕΣ
ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ. ΟΙ  ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΥ  ΑΦΟΡΟΥΝ  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ   ΤΟ  ‘’ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ,,   ΤΗΝ ‘’ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ,,   ΤΟ  ΔΕ  ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΔΥΝΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.
Σε αυτή την κατάσταση και εμείς οι εργαζόμενοι στα LIDL επιβάλλεται  να δυναμώσουμε το δικό μας μέτωπο να οργανώσουμε την αντίσταση μας  με έναν και μόνο στόχο.
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΡΑ! ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΔΟΣΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ  ΄΄ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ,,. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ 48ΩΡΗΣ  ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ.  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΗ ΣΤΙΣ 10.00 π.μ  ΜΕ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑΣ.

ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου